Hallo,wij zijn

Dinsdag 26 maart 2013

Hallo allemaal!

We zullen ons eerst eventjes voorstellen; wij zijn Suzanne en Cindy en studeren de opleiding fysiotherapie aan Saxion Hogeschool Enschede! Onze leeftijden zijn 19 en 20 jaar, naast onze opleiding vinden we het leuk om te lezen, sporten en tijd door te brengen met onze familie en vriendjes. Wij zullen ons afstudeerproject waarmaken in samenwerking met 'Ons weeshuis'!
Hiervoor zullen wij op 22 april naar Bali vliegen, maar de voorbereidingen van ons project zijn al in volle gang!

Wat gaan we precies doen? Wij willen er een steentje aan bijdragen dat het welzijn en de lichamelijke fitheid van de kinderen in 'ons weeshuis' verbeterd.
Hiervoor zullen we een bewegingsprogramma toepassen, een netwerk opbouwen tussen de rijke en armere weeshuizen, seksuele voorlichting geven, een kleine EHBO cursus verzorgen en zullen we de kinderen analyseren en daar waar mogelijk helpen!

Jullie kunnen tegen die tijd onze verhalen volgen op;
www.cindywijnbergen.waarbenjij.nu enwww.suzannemeulman.waarbenjij.nu

We hopen net zoveel goeds als Frits en Diana te bereiken en daarnaast een hoop te leren en onze kennis ter plekke over te dragen!
Wij hebben er onwijs veel zin in!!

Liefs Suzanne en Cindy


Reacties

Dinsdag 12 februari 2013

Reacties

Dinsdag 11 december 2012

Ontzettend veel en goed werk verricht Betty en Mathé!
Heel hartelijk dank hiervoor, namens alle kinderen, Pak Ketut en alle sponsors.
Frits en Diana
Reacties

Woensdag 18 april 2012

Hoi Frits en Diane...geduld is een schone zaak daar op Bali....maar met geduld en overleg komt er steeds iets meer voor elkaar. Jullie zijn goed bezig.
Heel veel succes !!!