Sorry er zijn geen berichten gevonden in de dikke tegenvaller in 2020 rubriek.

Bedanken 2010

Vrijdag 31 december 2010

Start augustus 2010

Allereerst willen wij Guido en Robert ,van www.deeweedee.nl bedanken voor hun werk om deze web-site te maken.

BELANGELOOS en zo hopen wij nog een heleboel mensen te vinden die hun voorbeeld gaan volgen.

Saskia Gerritsen bedankt voor je bijdrage.

Peggy en Ruud Zappey en kennis bedankt voor jullie bijdrage.

Willi en Christel uit Duitsland bedankt voor jullie bijdrage.

Kitty en Frits uit Duitsland bedankt voor jullie bijdrage

Ruud en Nel bedankt voor jullie bijdrage

Willi en Christel uit Duitsland bedankt voor jullie 2de bijdrage!

M.A.M. Trommelen bedankt voor uw bijdrage

Gerard en Heleen Jansen bedankt voor jullie bijdrage

Maxx Mode Gerry en Jan bedankt voor jullie bijdrage

Kitty en Frits uit Duitsland bedankt voor jullie 2de bijdrage

Anoniem bedankt voor uw bijdrage

Met Sint en Piet vergeten we ons weeshuis niet, dank Ruud en Nel

Anni en Niki Heinen uit Kobscheid bedankt voor jullie bijdrage

Frits v.d. Broecke bedankt dat je jouw verjaardagsgeld aan deze stichting geeft

Peter en Frankie bedankt voor jullie bijdrage

Ria van Spijk bedankt voor uw bijdrage

T.A.C.J. Aardenburg bedankt voor uw bijdrage, kerst gedachte uit Heemskerk

Vandaag 8 december 2010 willen wij Notaris Mr.H.G.M. Daemen uit Oosterhout heel hartelijk bedanken voor zijn bijdrage, wat inhoudt dat hij er belangeloos een officiële stichting van maakt.

Jeroen van IT & P consultancy en Jordi van VPSO internet marketing bureau, zij hebben de aanzet gegeven om er een stichting van te maken.

Beacon TTMC bedankt i.p.v. een kerstgroet aan jullie zakenrelaties te versturen, doneren jullie dit geld om een gasfornuis te kopen

Vandaag 31 december willen wij Fred Vahle van www.qualitylabel.nl heel hartelijk bedanken voor zijn enorme bijdrage.

Zondag 26 december 2010

Deze maand is er ontzettend veel gebeurd.

We kregen van twee kleine bedrijfjes de gelegenheid (lees geld) om naar de notaris te gaan om van dit project een stichting te maken. FANTASTISCH

De notaris Mr. Daemen uit Oosterhout heeft ons verhaal aangehoord bij het eerste gesprek en had ook de web-site bekeken, na een heleboel vragen wilde hij ons helpen om er officieel een stichting van te maken en als klap op de vuurpijl deed hij dit kosteloos alleen de bureau kosten moesten we betalen.

Dit kwam neer op 73.78 euro. ( inplaats van 350 euro) FANTASTISCH.

De enige voorwaarde van zijn kant was dat de twee bedrijfjes het resterende bedrag wat zij bedacht hadden voor de notaris uit te geven, nu rechtstreeks in de stichting zouden stoppen.

Van hun kant geen enkel probleem.

Een stichting heeft bepaalde voordelen, bv. voor bedrijven, maar ook particulieren kunnen hun giften van de belasting aftrekken ( particulieren boven een bepaald bedrag) en je komt serieuzer over als je een stichting bent en je komt misschien in aanmerking voor bepaalde subsidies (dit wordt nog uitgezocht hoe en waar).

Vlak daarna bood een bedrijf aan om een gasfornuis en flessen te betalen, dit doen zij doormiddel van een brief aan  hun zakenrelaties en daar vertellen zij in dat er geen geschenken gestuurd worden maar dat dit geld aan ons weeshuis wordt geschonken. FANTASTISCH

Een nobel initiatief en we hopen dat meer bedrijven hun voorbeeld gaan volgen.

Ook particulieren bedenken leuke dingen zoals geld voor je verjaardag vragen en aan ons weeshuis schenken of voor Sint een paar kado's minder kopen en het geld wat overblijft aan ons weeshuis schenken of met kerst geen kaarten te sturen maar een email en hierin vertellen dat het geld van de kaarten en de postzegels naar ons weeshuis wordt overgemaakt. FANTASTISCH

Iedereen heel hartelijk bedankt hiervoor en ga door met familie vrienden bekenden en bedrijven "ons weeshuis" www.yayasan-bali.nl bekend te laten worden in grote kring, dan gaan wij begin volgend jaar heel hard aan de slag in Bali om de kinderen en de leiding een menselijker bestaan te geven dankzij jullie.

We proberen jullie in Bali op de hoogte te houden via de web-site dus kijk elke week een keer, dan kan je alles volgen wat er met jullie geld gedaan wordt.

Wij wensen iedereen een gezond en goed gulgevig 2011 toe.

oktober 2010

Zondag 10 oktober 2010

Hallo allemaal,

het is even stil geweest,maar wij zijn hard bezig om zoveel mogelijk geld voor stapelbedden bijeen te krijgen.

Van een aantal mensen hebben wij al geld gekregen, hartelijk dank hiervoor, de website is gratis gemaakt,ook hiervoor hartelijk dank en ook hebben mensen geld beloofd, wij hopen dat we het snel  binnen te krijgen.

Want in januari 2011 gaan wij voor drie maanden naar Bali en zouden dan graag een aantal stapelbedden willen bestellen en misschien een nieuwe badruimte en een keuken,maar dan moet er nog wel een heleboel geld binnen komen.

We verheugen ons nu al op de blije gezichten daar.

Dus voel je er iets voor om ons te helpen geef de website dan door aan vrienden en kennissen

Dat kunnen we niet alleen ,daar hebben we ieders hulp bij nodig

September 2010

Woensdag 01 september 2010