Februari 2012

Zaterdag 18 februari 2012

Joke schreef: Wij zijn donderdag naar het weeshuis geweest. Iedereen weer erg blij je te zien. Er is nu hulp van "the goverment" w.b. het huis opknappen voor een vrijwilliger of als je hen bezoekt en je wil een nachtje blijven slapen. Volgende maand zijn waarschijnlijk de ramen voor de slaapkamers klaar. Waren ze nog druk mee bezig. Wij hebben ze blij gemaakt met balen rijst, dozen instant mie, kroepoek, dozen met flessen water, flessen ranja, shampo, tandenborstels, tandpasta, maandverband, wasmiddel, enz. enz. kunnen ze weer even vooruit. Ook hadden we schriften, pennen, kleding voor de kleinere kinderen.
Er waren een paar jongens die gelijk in de boom klommen en kokosnoten haalden, rietje erin, heerlijk. Ook kregen we durians en een doos mangosteen mee. Zo lief.
Het blijft bijzonder om te zien wat er allemaal gebeurd daar. Ze zijn heel goed bezig. Er is/gaat een groep van 12 kinderen naar de Universiteit. Er komen direct geen nieuwe kinderen meer, ze zullen nu allemaal een eigen bed hebben.
Ook krijgen ze een goede opleiding, als er dan weer een paar naar de Universiteit gaan, kunnen er weer een paar nieuwe kinderen komen.
Ze koken nog steeds niet op het gas in de nieuwe keuken, dat doen ze nog steeds op hout, dat hebben ze immers genoeg, dus dat doen ze wat verderop.
Wat ik begrijp is dat we nu met 60 donateurs zijn. Of zou iedereen ook maar 10 euro overmaken naar 560.711.344 dan kunnen Frits van der Giessen en Diana Broekmeulen volgende maand heel veel doen voor de kinderen.
Lieve mensen, laten we hen helpen!!
lieve groet Henk en Joke Schubart

Pak Putuh Zima overleden.

Zaterdag 18 februari 2012

Zaterdag kwam het droevige bericht dat onze oudste bewoner Putuh Zima op de leeftijd van 96 jaar is overleden.

Iedereen die hem heeft gekend, begrijpt dat hij een grote leegte zal achterlaten bij alle kinderen en Pak Ketut.

Hij was het zonnetje in ons weeshuis, altijd vrolijk en blij met de kleinste dingetjes.

Zijn karate lessen/opvoeringen vergeten we nooit meer.

Rust zacht lieve Kakek.

Hier enkele reacties op facebook : Ons Weeshuis Yayasan Bali

Hans Boer Onze condeolances voor iedereen die hem gekend hebben Je weet dat, als je iemand ontmoet op z'n 94ste, hij niet lang meer te leven heeft. En toch schrik je als je het hoort! Zijn karate-demonstraties zal ik niet gauw vergeten!

Harold Van de Beeten Such sad news. He was a very nice and good man.

Jeanette RoosGod looked around His garden and
found an empty space
He then looked down up on the earth
and saw your tired face
He put His arms around you and
lifted you to rest
God's garden must be beautiful
He only takes the best

Bob Romijn I'm sorry to her this sad news. And happy he did had some good last months at the yayasan. We all will miss him

Arjen van den BroeckeOns Weeshuis Yayasan Bali will not be the same without him. I am sure he will be taking care of Security somewhere else now...

Frits van der Giessen Terima kasih Bapak Ketut Sima, Selamat perjalanan guru besar

Gede Saja good bye mr. ketut sima Ons Weeshuis Yayasan Bali

Geboren Yaas, jongste donateur.

Zaterdag 18 februari 2012

Mijn naam is Carin van der Kooi en ik ben op dit moment hoogzwanger van mijn tweede kindje. Ik ben naast speltherapeut ook semi-professioneel grafisch vormgever.Nu heb ik een project opgezet voor als onze zoon binnenkort wordt geboren. Mensen kunnen kaarten kopen als kraamkadootje. Een deel van de opbrengst zou ik graag aan jullie stichting willen schenken. Ik heb een bestandje van de nog geheime concept webpagina toegevoegd waar jullie kunnen lezen en zien wat het precieze idee is.Ik hoor graag van jullie of jullie hier aan verbonden willen worden.

Mathé en Betty Koenen      bettykoenen@home.nl

Onze condoleances voor een ieder die hem gekend heeft en hem dus erg gaan missen.