Bedanken 2016

Zondag 16 oktober 2016

27-10-2016 Fam. van der Hee hartelijk dank voor uw maandelijkse bijdrage.

27-10-2016 Fam. Tamminga -de Boer hartelijk dank voor uw maandelijkse bijdrage.

27-10-2016 Mèmé is weer betaald, hartelijk dank hiervoor.

26-10-2016 Chris en Michel hartelijk dank voor jullie maandelijkse bijdrage.

25-10-2016 FLJ Bosch bijdrage van René Monster hartelijk dank hiervoor.

25-10-2016 Fam. Hageman hartelijk dank voor uw maandelijkse bijdrage.

25-10-2016 Ad en Dity van de Woude hartelijk dank voor uw maandelijkse bijdrage.

24-10-2016 Fam. Roelofsen hartelijk dank voor uw maandelijkse donatie.

11-10-2016 Fam. de Smedt-van Lombergen hartelijk dank voor uw maandelijkse bjdrage aan vlees en groenten.

06-10-2016 Huib en Paulien hartelijk dank voor jullie maandelijkse bijdrage.

01-10-2016 Mevr. Verhoeven-Makelaar hartelijk dank voor uw maandelijkse bijdrage.

Oktober- December 2016 Peter en Corrie

Woensdag 12 oktober 2016

Oktober –December 2016

Corrie en Peter nemen de honneurs waar in Ons Weeshuis.

Hier hun verslagen:

Wat een happening toen we aankwamen met onze koffer en tas vol met schoenen en  zonnebrillen uit Nederland . Ze waren allemaal tegelijk aan het zoeken en enthousiast passen. Alleen voor de allerkleinste was de kleinste maat 28 nog te groot. Hij heeft gewoon de kleinste maat aangetrokken en niet meer uitgedaan. We hebben wel alle schoenen daar gelaten en Ari heeft ze opgeborgen in de gudang.

De grote jongens waren er nog niet toen wij er waren, maar daar zorgt pak Ketut voor dat die ook schoenen krijgen.

Pak Ketut vindt het heel belangrijk dat de afwaskeuken ook een afdak krijgt met zink.

Wat was het een heerlijkheid om dit mee te mogen maken met de kinderen. Wij en ook zij hebben ervan genoten volgens ons. Na het eten hebben wij ze nog getrakteerd op een ijsje. De dag kan niet meer stuk. Hebben ook nog de tempel in Banjar  bezocht. De mini Burobudur . Mooi hoor maar een hele klim.
Jullie zullen vast ook nog wel iets horen van jullie fantastische Bali dochter Ari.

Wij ( Peter en Corrie )zijn gistermiddag even naar Yayasan geweest . We hadden pakjes drinken mee en zakjes chips waar gretig van genoten werd. Af en toe mogen ze wel iets te snoepen hebben nietwaar?

Gisteren zijn we naar Yayasan geweest met Bakso. Wat een feest is dat toch telkens. Zo heerlijk als ze daar van zitten te (Vr )eten . Die kunnen wat wegstouwen zeg. Wat een heerlijkheid om te zien. Ook hadden we Mango's meegebracht maar die moeten nog even doorrijpen.

Nu het probleem bedden.
Wij hebben geconstateerd dat er 2 stapelbedden nodig aan vervanging toe zijn,zie foto’s. We hebben voorgesteld dat er eerst een prijsopgave moet komen voordat we een bed bestellen .Ons idee was wel ( om de prijs te drukken ) dat een groot bed ws. het voordeligst is.

De prijs van de bedden is nog niet bekend . Maar iedere keer als we hem spreken zullen we het wel vragen want dan voelt hij wel dat we het zo goed en snel mogelijk geregeld willen zien .

Nu weer iets over de bedden.
Waarschijnlijk is er zondag 1 klaar . We gaan dan even lekker op het brommertje daarheen om te kijken en zullen jullie een mooie foto daarvan sturen. Het is voor ons onbegrijpelijk dat dit weer wel lang moet duren.
Wij hebben aan pak Ketut wel laten weten ,dat we willen hebben dat allebei de bedden klaar zijn voordat wij naar huis gaan.

Zie fotoboek voor deze:

foto's van de afwas keuken, zonder en met afdak.

foto's schoenen en brillen.

foto's van de kapotte bedden en 1 van het nieuwe.

foto's van het waterpark.

foto's van Bakso eten.